Waardecheques Overbetuwe Doet komen er aan!

28-10-2021 16:55

 

 

 

 

“Vanaf volgende week worden de Overbetuwe Doet waardecheques van €7,50 weer bezorgd in heel Overbetuwe. Dit is geld van de gemeente dat inwoners mogen besteden aan een initiatief naar keuze. Ga naar OverbetuweDoet.nl, hét platform voor bewonersinitiatieven.

 

Benieuwd naar wat er allemaal gebeurt in jouw buurt? Er zijn al veel leuke initiatieven aangemeld via OverbetuweDoet.nl: selecteer de initiatieven uit jouw dorp en kijk wat er al is aangemeld.

 

Loop jij rond met een leuk idee om jullie buurt mooier, leuker of beter te maken?

Meld het idee snel aan. Als het wordt goedgekeurd, kan je meteen waardecheques en andere donaties verzamelen.

 

Nieuwe waardecheques

Tussen 2 en 13 november vallen de nieuwsbrieven met waardecheques op de deurmat.
I.v.m. het oud papier worden ze in Elst Noord, Driel, Andelst en Herveld tussen 9 en 13 november bezorgd. Houd dus de post goed in de gaten en doneer je waardecheque straks aan het initiatief dat jou het meeste aanspreekt. Je kan de waardecheque gebruiken tot 13 december.

 

 

Wat kan er allemaal met Overbetuwe Doet?
Breng gezelligheid in de buurt tijdens de donkere dagen met een leuke buurtactiviteit, fleur de straat op met bloeiende planten, organiseer een straatspeeldag of culturele ontmoetingen. Draagt jouw initiatief bij aan een leefbare sociale buurt en is het in principe voor iedereen toegankelijk? Dan kan Overbetuwe Doet jullie helpen om voldoende geld, handjes of materialen te verzamelen.

Tip: kijk op de site wat anderen hebben gedaan. Je kan zoeken op thema zoals ontmoeting, kunst en cultuur of buitenruimte/groen. Je kan direct een vraag stellen aan de initiatiefnemer. Ook vind je er de spelregels en meer informatie over hoe het werkt.


Wil je een initiatief starten en heb je hulp nodig?
Er zijn mensen in je eigen dorp die mee willen denken. Vind contactgegevens onder de menuknop Partners. Of neem contact op met de regisseur van Overbetuwe Doet: regisseur@overbetuwedoet.nl, 06 5808 1698 (Esther Jansen)
of 06 5808 1514 (Danielle Kurris).

Tip: kijk ook eens op de facebookpagina https://www.facebook.com/OverbetuweDoet

         

 

Bel/ mail/ app als er nog vragen zijn. Dank alvast voor het verder verspreiden van het nieuws.

Hartelijke groet,

Esther Jansen (06 5808 1698)

Daniëlle Kurris (06 5808 1514)

regisseur@overbetuwedoet.nl