Verslag Langste tafel

28-09-2013 12:52

Stuw heeft met veel vrijwilligers in het kader van de week-tegen-eenzaamheid gezorgd voor een grandioze ontmoetingsavond in Triade.

Overdag werd er volop gekookt door de koks en vrijwilligers van het eetcafé in Elst Noord.
Cliënten van de senioren-dagopvang, mensen van het Wijkplatform Noord, jongeren vanuit de Uitvlucht en andere vrijwilligers zorgden ervoor dat alles er picobello uitzag, en dat de gasten goed verzorgd werden.
Zo'n 70 mensen hebben genoten van alle warme hapjes, de lekkere broodjes, en er werd nog zelfs een dansje gedaan op accordeon-muziek.
Maar van belang was vooral de gezelligheid om samen de maaltijd te gebruiken. Want daar ging deze avond over: te veel mensen voelen zich eenzaam, en hebben behoefte aan contacten in de buurt waar ze op terug kunnen vallen. Hopelijk heeft deze avond hier een steentje aan bij kunnen dragen.

Elke donderdagavond om 17.30 uur is er voor bewoners uit Elst Noord een eetcafé. Door buurtbewoners wordt er dan voor mensen uit Elst Noord gekookt in Triade aan de prins Hendrikstraat 5a te Elst.
Voor meer informatie: bel met de Stuw, 0481-375959 (Diana van Burk of Rene Verheijen). Zij kunnen u er meer over vertellen.Met vriendelijke groet,

Rene Verheijen
Opbouwwerker