Special Kids Day 17 mei 2020

03-02-2020 09:45

Special Kids Day    17 mei 2020 

 

 

Kinderburgemeester Salma Bensiali nodigt alle kinderen met een beperking uit de gemeente Overbetuwe uit om een geweldig feest te komen vieren. Ook hun ouders, broers en zusjes zijn welkom.

Salma heeft een broer met een beperking en ze vindt het jammer dat er voor hem weinig  feestjes georganiseerd worden. De gemeente heeft haar idee omarmd en de Stichting Gehandicaptenplatform Overbetuwe heeft met een groot aantal vrijwilligers de organisatie op zich genomen. Ook de bewoners van het Familiehuis t Lingeveld helpen hier volop aan mee!

 

 

Het Thema van Special Kids Day is: Verbinding van kinderen die een beperking hebben en iedereen die daar mee te maken heeft. Iedereen heeft samen plezier.

Geef het door
Een beroep op u, om binnen uw school of organisatie dit feest verder te promoten onder de doelgroep; kinderen met een beperking die in de gemeente Overbetuwe wonen. Er is plek voor 150 mensen, inschrijving is gewenst.

 

Programma
Op het terrein en in het Familiehuis ‘t Lingeveld komen er voor iedereen attracties zoals een snoezelruimte, een skelterbaan, muziek, optredens, infokraampjes, relaxhoek, dieren aaien, spelletjes en natuur ontdekken. Je kunt per struinrolstoel, duofiets, of rolstoeltransportfiets rondrijden. Deelnemen aan creatieve workshops, massages, kapper en gewoon elkaar ontmoeten. Er wordt een geweldige show schapen drijven met honden gegeven. Natuurlijk zijn er lekkere hapjes, ijsjes en drankjes. En nog veel meer…

 

Faciliteiten
Op het rolstoeltoegankelijk terrein is voldoende parkeergelegenheid ook voor rolstoelbussen. Er wordt een ruimte voor ADL verzorging ingericht met o.a. een tillift en verschoontafel.

Kijk voor meer informatie en aanmelding onze website: www.specialkidsday.nl  of mail naar   feestkinderburgemeester@gmail.com

Met vriendelijke groet,

Namens kinderburgemeester Overbetuwe Salma Bensiali,

Stuurgroep Special Kids Day

A5 flyer special kids day 17 mei4.pdf (556882)