Nieuws over Triade

08-11-2013 10:35

Hallo inwoners van Elst Noord en bezoekers van onze website...

Zoals u waarschijnlijk al wel hebt vernomen, gaat er in Triade van alles gebeuren. De Triade zal in de toekomst als KERNPUNT,

dienen voor vragen over de nieuwe WMO-wet voor alle inwoners van Elst-Noord. Om er nu voor te zorgen dat een ieder weet wat en waar het gebied Elst-Noord ligt, gaat het WPEN in samenspraak met de Gemeente Overbetuwe een kaart samenstellen waarop u kunt zien of u ook in dit gebied woonachtig bent en voor alle vragen over de WMO gebruik moet maken van Triade.

 

Tevens willen wij u er op wijzen, dat de Inloop niet op donderdagmorgen is, maar op WOENSDAGmorgen en wel van 10.00 uur tot 12.00 uur.

U bent dan van harte welkom op Triade voor een lekker kopje koffie (€ 0,25) en /of een gezellig praatje. Of gezellig een krantje lezen, spelletje doen etc. Tevens is er dan een professioneel persoon aanwezig die allerlei vragen voor u kan beantwoorden. Ook kan deze persoon u helpen met het invullen van diverse formulieren waar u geen raad mee weet. Dit alles in een ongedwongen sfeer.

Met vriendelijke groet

Het bestuur.